Po treh letih znova revija šolskih pevskih zborov

Minuli četrtek se je po treh letih premora v Kulturnem domu Beltinci zbralo blizu 400 otrok in njihovih mentorjev na letošnji Območni reviji otroških in mladinskih pevskih zborov.

Predstavili so se Otroški zbor Mavrica vrtcev Moravske Toplice, Otroški pevski zbor OŠ III Murska Sobota, Otroški pevski zbor Plavčki OŠ Tišina, Otroški pevski zbor Štrkec OŠ I Murska Sobota, Pevski zbor Muzika OŠ III Murska Sobota, Mladinski pevski zbor OŠ I Murska Sobota, Mladinski pevski zbor Mavrica OŠ Tišina, Otroški pevski zbor Bogojina, Mladinski pevski zbor OŠ II Murska Sobota, otroški pevski zbor 1. in 2. razreda OŠ Beltinci, Otroški pevski zbor OŠ Puconci ter Otroški pevski zbor OŠ Beltinci.

OPZ OŠ Beltinci (foto: M.Z.)

Mlade pevce je številna publika bogato nagradila z aplavzom.

(foto: M.Z.)

Strokovna spremljevalka Katja Gruber je po zaključku nastopov vseh zborov mentorjem podala strokovno oceno, ki jim bo služila kot vodilo za nadaljnje delo in napredek pri delu z mladimi pevci, vodja soboške izpostave JSKD Nataša Brulc Šiftar pa je mentorjem in korepetitorjem zahvalila za nastop in jim izročila priznanja.

Vodja OI JSKD Murska Sobota Nataša Brulc Šiftar (foto: M.Z.)

Dogodek je potekal v organizaciji Območne izpostave Javnega sklada za kulturne dejavnosti Murska Sobota v sodelovanju z Zavodom za turizem, kulturo in šport Beltinci ter Osnovno šolo Beltinci. Program je povezovala Vida Toš.

M.Z.