Šest kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru ter požar na tovornem vozilu!

Vir:Pixabay

Policisti PU Murska Sobota so v preteklem dnevu na območju  Pomurja obravnavali dve prometni nesreči. V eni se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali so še šest kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, požar in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete so ljutomerski policisti obravnavali nasilje v družini in osumljenemu izrekli ukrep prepovedi približevanja. V Murski Soboti so bile z osebnega avtomobila ukradene registrske tablice MS SF-287.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Zoper dve osebi, ki se ob intervenciji policistov nista hoteli pomiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Na pomurski avtocesti, malo pred izvozom Vučja vas v smeri proti Mariboru, je prišlo do požara na tovornem vozilu. Promet na tem delu avtoceste je še vedno oviran.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju PP M. Sobota.

Sicer pa iz PU Murska Sobota ob pričetku novega šolskega leta voznike opozarjajo, da hitrost in način vožnje prilagodijo razmeram na cestah. Še posebej naj bodo pozorni v bližini šol in vrtcev.

Uredništvo