76-letni moški iz Žiberc se je hudo opekel pri žganjekuhi!

V naselju Žiberci se je pri žganjekuhi huje opekel 76-letni moški. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Maribor.

Sicer pa so v preteklem dnevu policisti v Pomurju obravnavali še štiri prometne nesreče (v vseh je nastala samo materialna škoda), dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru, dva primera povoženja divjadi, pet kaznivih dejanj in tri kršitve javnega reda.

S področja kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina več kosov električnega orodja in elektro materiala. V Vanča vasi je bila obravnavana tatvina denarja iz denarnice. Soboški policisti so obravnavali še tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino mobilnega telefona in goljufijo.

Na tehničnih pregled v Radence je lastnica pripeljala osebni avtomobil VW Touran, katerega je pred tem kupila v R. Avstriji. Ugotovljeno, da je bilo vozilo ukradeno v Italiji. Policisti so vozilo zasegli.

Javni red je bil kršen 1-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana voznik in voznica osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

Uredništvo