8.500 EUR plače direktorju STA Veselinoviču, jezna upokojenka mu sporoča z dopisom POP TV!

POP TV, zajem ekrana

Upokojenka zaradi pristranskega poročanja POP TV, da vlada želi ukiniti financiranje STA sporoča “tej lažnivi televiziji”

“Ker sem že v letih, vam smem povedati, da če je v šoli kdo lagal, je za domačo nalogo dobil, da popiše deset listov z: LAGAL SEM, LAŽNIVEC, LAGAL SEM, LAŽNIVEC… To bi veljalo tudi za vas,” je besna upokojenka uvodoma zapisala v svojem pismu naslovljenem na POP TV. “Če hočem izvedeti resnico, ni dovolj, da gledam POP TV, poslušati moram pametnejše od vas, gledati druge TV hiše, zakaj, povejte, čemu? Eno je ‘sprejeti sklep, da …’ drugo pa sprejeti informacijo, da…Ta direktor Veselinovič dobi v enem mesecu, ponovim: v enem mesecu več prihodkov, kot upokojenec celo leto. Ko bi pa moral podati poročilo, ga pa ni zmogel podati za 102.000 Eur+. Sama sebi dajem obračun, pregled, kam potrošim svojo penzijo, ta gospod pa se spreneveda za davkoplačevalski denar,” je zgroženo še zapisala v svojem pretresljivem pismu pristranskemu osrednjemu mediju. “Jao Cule pokorni, bi izjavila v moji mladosti….”

Image

Upokojenka se je ostro odzvala zaradi pred dnevi pristranskega poročanja POP TV, tudi RTV Slo in MMC, da naj bi vlada RS ukinila financiranje STA. V resnici pa na poziv UKOM (Urad za komuniciranje) ta ni želela oddati “papirje” za porabo javnega denarja. In, vse je za nekaj dobro, kot rečemo. Slovenke in Slovenci so namreč izvedeli, da ima g. Veselinovič kar 6.500 EUR bruto plače. Sam dokaz je priložil kar predsednik vlade. To pa še ni vse. Kam vse so “romale” transakcije preko računa STA, bomo namreč še izvedeli in poročali.

“Kako lahko spustite v eter same laži, da vam človek ne more več nič verjeti, še tisto ne, kar poveste po pravici” in  zaključila “SRAM VAS NAJ BO!  VAŠA DOMAČA NALOGA: SPREMENITE SE, BODITE RESNICOLJUBNI, NOVINAR JE SVOBODEN, MORA BITI PA RESNICOLJUBEN IN PREDVSEM ODGOVOREN. TO STORITE DOKLER JE CAJT, SICER BOSTE LAHKO SAMO ŠE NADALJEVANKE PREDVAJALI, PREDVAJALI REKLAME, ALI PA MRKNILI …  ZAPOMNITE SI: DOBER GLAS SEŽE V DEVETO VAS!”

Uredništvo