Velikima zmagovalcema Exatlona Marjanci Polutnik in Franku Bajcu po 50.000 EUR nagrade

Foto: fb

Marjanca Polutnik in Franko Bajc sta že od vsega začetka Exatlona veljala za favorita. Kljub temu je bil veliki finale napet, dramatičen in za tekmovalce izjemno naporen.

Franko Bajc si je v dvobojih s Samom Petjetom zmago priboril že po dveh poligonih, saj je na obeh prepričljivo zmagal, medtem ko sta se morali Vanja Štembergar in Marjanca Polutnik preizkusiti na kar treh poligonih, saj je bil rezultat po prvih dveh izenačen.

Morda je slika naslednjega: 7 oseb, ljudje stojijo in na prostem

“Ne morem verjeti, kaj se je dejansko zgodilo – da sem tu, s tem pokalom v roki. Res, to je bila neverjetna izkušnja. Nikoli v življenju je ne bom pozabila. Brez besed sem ostala,” je po podelitvi nagrade priznala 25-letna Marjanca, ki prihaja iz Šentjurja. “Zaradi te izkušnje sem stokrat močnejša oseba. Stokrat bolj odgovorna oseba. Naučila sem se ogromno novih stvari, predvsem pa to, kako biti potrpežljiva, kako sama sebe motivirati in kako lahko dejansko moč misli vpliva na tvoje telo ter dejanja,” je sklenila in dodala, da je resnično hvaležna tako za vse vzpone kot padce.

Morda je slika naslednjega: 6 oseb, ljudje stojijo in na prostem

“Rad imam pritisk in zdaj ga je bilo največ, odkar sem tukaj. Imel sem res dobrega nasprotnika, ki je to še bolj podžgal. Prva točka, ki sem jo dosegel, je bila najpomembnejša, saj mi je takrat odleglo in je bilo lažje v nadaljevanju,” pa Franko Bajc.

 

Zmagovalca prvega tekmovanja Exatlon Slovenija sta poleg pokala prejela tudi vsak po 50 tisoč evrov, v sporočilu za javnost vodja projektov v marketingu in odnosov z javnostmi na “planetu”

Uredništvo