V ENEM MESECU JE V STRANKO PRISTOPILO KAR VEČ KOT 400 NOVIH ČLANOV

vir: zajem zaslona

V preteklem mesecu je Slovenska demokratska stranka (SDS) zabeležila izjemen porast članstva, saj se je v stranko včlanilo več kot 400 novih članov. Ti novi člani so v stranki prepoznali dobro delo in vrednote, ki jih SDS uresničuje že vrsto let. Dogodek sprejema novih članov je potekal v Braslovčah, pod simbolom slovenske dediščine – kozolcem, ki ga obdajajo lipe.

Sprejem v Braslovčah: Poudarjanje Slovenske Dediščine

Kozolec, ki je tradicionalni simbol slovenske dediščine, je predstavljal popolno prizorišče za tako pomemben dogodek. Pod njegovimi lesenimi tramovi, obdanimi z lipami, ki simbolizirajo trdnost in dolgoživost, je bil sprejem novih članov izjemno simboličen. Dogodek je bil prava praznična priložnost, ki je združila tako nove kot obstoječe člane v slavljenju skupnih vrednot in ciljev.

Govor Predsednika SDS: Poudarki na Treh Stebrih

Nove člane je sprejel predsednik stranke, ki je v svojem govoru poudaril tri glavne stebre, ki jih najdemo že v samem imenu stranke: Slovenska, Demokratska, Stranka.

  1. Slovenska: SDS je edina stranka, ki v svojem imenu nosi našo narodnost, kar simbolizira prioriteto in pomen, ki ga daje slovenski identiteti. Predsednik je poudaril, da je biti Slovenski pomeni varovati in ohranjati vse, kar je slovensko – od ljudi do kulture in narave.
  2. Demokratska: Pomeni možnost izbire, sodelovanja in poslušanja ljudi. Demokracija je temelj strankinega delovanja, saj spodbuja vključevanje članov in državljanov v odločanje ter spoštuje njihove glasove in mnenja.
  3. Stranka: Predstavlja skupnost z jasnimi cilji in trdnimi prepričanji. Poudarjeno je bilo, da je ključna moč v članstvu, saj je SDS stranka, ki verjame v moč skupnosti in sodelovanja. Predsednik je stranko opisal kot družino, ki ve, kaj hoče, in tudi ve, kako to doseči.

Povabilo Novim Članom

Dogodek je bil tudi priložnost za povabilo novim članom. Vsem, ki delijo vrednote SDS in želijo aktivno prispevati k prihodnosti Slovenije, so vrata stranke široko odprta. Novi člani so bili toplo pozdravljeni, ostali pa so bili povabljeni, da se jim pridružijo v skupni viziji za boljšo prihodnost.

Slovenska demokratska stranka tako nadaljuje svojo pot kot pomembna sila v slovenski politiki, z zavedanjem, da je ključ do uspeha v moči članstva in skupnosti. Novi člani so dobrodošli, ostali pa vabljeni, da se pridružijo tej veliki družini!

G.O.