Aleksandri Pivec nepridiprav(i) razbil(i) avto

Foto: fb

Včeraj zjutraj je bivšo kmetijsko ministrico dr. Aleksandro Pivec (sedanjo predsednico stranke Naša dežela) “presenetil” neljubi dogodek. Na Ptuju pred domačo hišo se je namreč nepridiprav spravil nad njen osebni avtomobil in ji ga poškodoval. Pivčeva je dogodek prijavila policiji, ki pa poškodovanje vozila obravnava kot prometno nesrečo.

Morda je slika naslednjega: na prostem

 

Aleksandra Pivec je na svoji Facebook strani zapisala ali je to morda povezano z javnomnenjsko raziskavo na Planet TV?

 

 

 

 

 

 

” Danes zjutraj sem naletela na neljubi dogodek. Na najetem avtu, ki ga uporabljam, sem opazila, da ga je nekdo ponoči poškodoval.

❗
Ali je bilo to namerno, ali nenamerno, zaenkrat še ni jasno.
Tudi ni jasno, ali je to povezano z včeraj objavljeno javno raziskavo Planet TV, da stranko NAŠA DEŽELA podpira toliko volivcev, da dosegamo prag za parlament.
Dejstvo je, da avto stoji v slepi ulici, kjer je ponoči ni prometa, zato sem poklicala policijo, ki bo raziskala okolisčine tega dogodka. ❗
Danes sem podala izjavo o celotnem dogajanju, ki jo lahko vidite na @odmevi rtvslo.”

 

Ta je namreč postregla z rezultatom ki kaže, da bi njena stranka Naša dežela prestopila parlamentarni prag.

Anketo je za Planet TV opravila agencija Parsifal, največ opredeljenih vprašanih  in sicer kar 30,7 % bi podprlo stranko SDS, sledita ji LMŠ s 15,9 % podporo in SD s 15,1 %. V parlament bi se še uvrstile še Levica, NSi in stranka Naša dežela, ki jo vodi Pivčeva (vir Nova24TV).

Uredništvo