Alergikom do znosnejšega življenja pomaga klimatska naprava Panasonic Etherea

Skoraj četrtina Slovencev se redno ali občasno (sezonsko) spoprijema s težavami alergij, ki so posledica občutljivosti na določene snovi ali alergene. V hišnih prostorih so nam najbolj poznani alergeni v zraku, ki jih vdihavamo kot hišni prah, iztrebke pršic, plesen ter drugi, ki lahko v prostore preidejo od zunaj (pelodi trav, dreves…). Klimatske naprave Panasonic Etherea so »dale odgovor« na njihove težave in »udarile« po alergenih.

Etherea deluje s sistemom NANOE™ tehnologije, ki dokazano (Potrdilo britanske Fundacije za alergije) uničuje alergene pa tudi viruse in bakterije

Tehnologija nanoedeluje z elektrostatičnimi atomiziranimi vodnimi delci (nano velikosti), ki poskrbijo za odlično kakovost zraka. Klimatska naprava Etherea tako poskrbi za zaviranje alergenov, katere učinki na kakovost zraka so dokazani v različnih univerzah in raziskovalnih inštitutih. Tako kot z alergeni, pa odlično opravi tudi z virusi in bakterijami s skoraj 100% učinkom. 

Etherea pa ima še veliko več, kar lahko preverite na: https://www.youtube.com/watch?v=cccAvdP4Y34 in https://www.youtube.com/watch?v=cccAvdP4Y34

In še eno presenečenje – ob Etherei lahko mirno zaspite, saj prijetno vlaži prostor in poskrbi, da bodo vaša usta in koža neizsušena.

Več informacij o klimatskih napravah Panasonic in drugih produktih za hlajenje in ogrevanje si lahko pridobite v Murski Soboti, Staneta Rozmana 9 ali na tel: 059 020 159.

Uredništvo