Alja Domjan iz Radencev, kandidatka za EU poslanko skupne liste dveh pomladnih strank!

Foto: www.sds.si

Alja Domjan, Pomurka iz Radencev, je kandidatka skupne liste dveh pomladnih strank, ki se bo potegovala za EU poslanski sedež. Pomurci se je bodo zagotovo spomnili po odlično doseženem rezultatu na zadnjih državno zborskih volitvah 2018,  kjer je v svojem volilnem okraju kot kandidatka stranke SDS “zbrala” največ glasov.

Hvala za zaupanje Slovenski demokratski stranki in Slovenski demokratski mladini, ki me je predlagala, se je zahvalila Alja Domjan!

Vir:B.P.

»Pomembno je, da med seboj sodelujejo tako različne politične stranke kot tudi različne generacije. Večina mladih si želi varno Evropo, vrednote, na katerih je nastala, in mnogo priložnosti ki nam jih ponuja,« je kot najmlajša kandidatka skupne liste izjavila Domjanova na včerajšnji konferenci in pozvala vse mlade, da se udeležijo volitev in tako odločajo o svoji prihodnosti.

Sicer pa bo nosilec skupne liste dveh pomladnih strank SDS in SLS dr. Milan Zver, poleg Domjanove pa bomo na listi iz vrst SDS “našli” še sedanji EU poslanki Romano Tomc in Patricijo Šulin, zdravnico Alenko Forte in Davorina Kopšeta. Stranka SLS pa v boj za prevzem EU poslanskega sedeža pošilja sedanjega EU poslanca Franca Bogoviča ter bivšega župana in sedaj državnega svetnika Franca Kanglerja.

Letošnje evropske volitve bodo 26. maja 2019.

Uredništvo