S svojo energijo, eleganco in nasmehi so očarale vse v dvorani

Včeraj je v Žalcu v organizaciji Mažoretne zveze Slovenije potekalo 9. odprto državno tekmovanje Mažoretne zveze Slovenije, ki so se ga udeležile tudi edine pomurske predstavnice iz Društva prekmurskih mažoretk Bakovci. Tekmovale so v starostni kategoriji do deset let.

(foto: M.Z.)

Na tekmovanju se je v kategoriji Prvi korak predstavilo 188 tekmovalk posameznic, v kategoriji Cici korak pa je sodelovalo 13 skupin iz 12 različnih klubov.

Bakovske mlade mažoretke so v kategoriji Cici koprak prejele srebrno medaljo, na kar so izjemno ponosne.

Med posameznicami so Isa Hozjan, Kaja Slavič in Ana Slekovec prejele zlato medaljo, Milica Bogun, Lia Brunec, Urška Vereš, Stela Sapač, Lucija Holcman, Lejla Kuhar, Barbara Zavec, Katarina Zavec, Maša Vogrinčič in Ema Pečič srebrno medaljo, Mia Kristl, Klara Pertoci in Rubi Zver pa bronasto medaljo.

Njihova mentorica je Kaja Zver, pomagata pa ji somentorici Ana in Pia Hanc. Kaja Zver, ki je na mlade mažoretke izjemno ponosna, je za naš portal zapisala: “Nasmehi na obrazih deklet in iskrice v njihovih očeh po nastopu povedo vse. Ponosna sem na vsako našo mažoretko. S svojo energijo, eleganco in nasmehi so očarale vse v dvorani, mene pa pustile brez besed.”

M.Z.