Bo poslanka SMC Janja Sluga drugi Pucko?

Foto: Zajem zaslona

Za potrebe lovljenja glasov za današnjo vložitev konstruktivne nezaupnice vladi Janeza Janše je Erjavcu pred dnevi uspelo obiskati poslanko SMC Janjo Sluga. Ta naj bi mu obljubila svoj glas, kar pa sama demantira.

Spomnimo, da naj bi pred današnjo vložitvijo konstruktivne nezaupnice s strani Erjavca in koalicije KUL slednji imel zbranih 43 podpisov. Toda, to so bile v začetku potrebne govorice za medije, saj naj bi mu primanjkovale podpisov celo iz lastnih vrst (beri s strani poslancev DeSUS). Discipliniranje se je nato le začelo in tudi tisti najbolj vztrajni so le morali kloniti!

Včeraj v večerni oddaji Tarča pa je vse bolj jasno! Erjavec ni bil konkreten glede napovedi, kar kaže, da mu bo potrebnih 46 glasov zmanjkalo. Odpira se le vprašanje, kdo je potihoma naredil “dil” in bo prispeval svoj glas v strani SMC. Bo to Slugova in Zorčič ali le prva?

Tudi gospod Ciril Pucko se je zapisal v zgodovino in bo vedno le tisti, ki se je dal kupiti. Spomnimo, da je konec leta 1996 pri potrjevanju Drnovškove vlade izstopil iz poslanske skupine Slovenskih krščanskih demokratov (SKD), postal samostojni poslanec (prestopil je v stranko LDS) in s tem podpornikom Janeza Drnovška prinesel glas večine. Njegove izjave, da je želel narediti le dobro za Slovenijo ni nihče kupil! Toda vsega lepega je enkrat konec, zgodovina pa ostane. Se tega zavedajo tisti, ki se po tihoma “prodajajo”?

Se tega zavedajo tisti, ki se po tihoma “prodajajo”?

Uredništvo