Bojan Petrijan do lepše, prijaznejše in uspešne občine Murska Sobota tudi s podporo NSi-krščanski demokrati!

Foto:nsi.si

Bojan Petrijan, kandidat stranke SDS za župana Mestne občine Murska Sobota ima na poti do lepše, prijaznejše in uspešne Mestne občine Murska Sobota sedaj še podporo stranke NSi-krščanski demokrati.

Soglasje k podpori kandidature za župana Mestne občine Murska Sobota!

Izvršilni odbor Nove Slovenije – krščanski demokrati je v skladu z 11. členom Pravilnika Nove Slovenije – krščanski demokrati o določanju kandidatov in kandidatk na lokalnih volitvah dal SOGLASJE k podpori kandidature Bojana Petrijana za župana Mestne občine Murska Sobota. Pod soglasje se je podpisal njen predsednik, mag. Matej Tonin.

Petrijan v svoji vlogi k podpori izpostavil prihodnje odlično sodelovanje!

“Spoštovani, vem, da bomo le skupaj dosegli najboljši skupni rezultat in stkali dobre temelje prihodnjega odličnega sodelovanja v občinskem svetu. Le tako vidim, da se nam odpirajo nove možnosti in priložnosti že danes, zagotovo pa v prihodnje. Samo tako pa bodo občanke in občani končno dobili oblast, ki si jo zaslužijo.

Sicer pa je Petrijan izpostavil, da kandidira, ker verjame v lepšo, prijaznejšo in uspešno Mestno občino Murska Sobota za vse in se za podporo in odlično sodelovanje zahvalil.

Uredništvo