Bojan Petrijan včeraj uradno vložil kandidaturo za župana Mestne občine Murska Sobota!

Foto: B.P.

Včeraj je svojo uradno kandidaturo za župana Mestne občine Murska Sobota kot kandidat stranke SDS vložil Bojan Petrijan. Na družbenem omrežju Facebook pod naslovom Bojan Petrijan – Zate Sobota je nagovoril prijatelje, znance, sosede in vse občanke in občane. Nagovor objavljamo v celoti.

“Spoštovane prijateljice in prijatelji, znanci, sosedje, spoštovane občanke in občani Mestne občine Murska Sobota.
Danes vam z uradno vložitvijo kandidature za župana Mestne občine Murska Sobota sporočam, da bomo skupaj naredili vse za občutno boljšo kakovost življenja v »Soboti«. Mnoge danosti, odlični kadri, sposobni, marljivi in delovni ljudje in prepoznane konkurenčne prednosti nam dajejo potencial, da smo lahko »pravo« Regijsko središče nasmejanih ljudi.
Prehojena pot do danes, izkušnje v javnem in zasebnem sektorju, vrednote, ki so vodilo mojega življenja in nenehno strmenje k preseganju mej od povprečnega so dodatna zagotovila za drugačen pogled na kakovost bivanja v naši občini. Prepoznal sem ključne težave, s katerimi se sooča naša občina in pripravil rešitve slabi demografski sliki, visoki stopnji brezposelnosti in predčasnemu umiranju zaradi prekomerne onesnaženosti mesta (težave prašnih delcev PM-10). »Sobota« potrebuje preobrazbo sedanjega načina delovanja, potrebuje pa tudi pogumne in inovativne rešitve. Te morajo biti preudarne, v vseh pa »sled« podjetnega razmišljanja in ravnanja na vseh področjih delovanja in odločanja.
Pogum, podjetnost in inovativnost so vodila za delovanje v prihodnje, so rešitve za občutno boljšo kakovost življenja v »Soboti«.
Spoštovane in spoštovani!
V programu, s katerim vas bom nagovarjal v prihodnjem mesecu se podajam v boj za županski stolček. V njem boste prepoznali mnoge nujno potrebne rešitve in prepoznali »pot« do boljše kakovosti našega življenja. Za vse, ne samo posameznike ali izbrance! Zato vas že jutri vabim, da si preberete pripravljena programska izhodišča!
S prijaznimi pozdravi, Bojan Petrijan, »ZATE MOJA SOBOTA«