Boštjan Berlak, murskosoboški svetnik zapustil stranko SMC!

Fioto: FB

Murskosoboški svetnik Boštjan Berlak je zapustil stranko SMC. Svojo odločitev je z javnostjo delil na svojem fb profilu. Sicer pa ima stranka SMC v mestnem svetu še enega svetnika, Marjana Gujta.

Berlak zapustil stranko SMC

“V današnjem času hitrih sprememb, so edina stalnica spremembe. Zato je normalno, da se nenehno prilagajamo spremembam. Nekaj povsem običajnega je, da se skoraj nihče ne upokoji na delovnem mestu, kjer je začel svojo poklicno pot. Podobno je na političnem parketu, kjer so spremembe stalnica, katerim se je potrebno prilagajati. Zato je v preteklih mesecih, tednih in dnevih, v meni dozorela odločitev, da zapustim vrste SMC (Stranke modernega centra). Ne glede na moj izstop iz stranke SMC, bom tudi v prihodnje kot mestni svetnik MOMS, deloval v dobro občank in občanov MOMS, kar je bilo že do sedaj moje osnovno vodilo”, je zapisal Berlak.
»Življenje je kot vožnja s kolesom. Da bi ohranil ravnotežje, se moraš premikati.« Albert Einstein

Sicer pa je bil Berlak podžupan Mestne občine Murska Sobota v prejšnjem mandatu mestnega sveta, kot “nadzornik” v Svetu zavoda RIS Dvorec Rakičan v tem mandatu, kjer je direktor Robert Celec, pa je kmalu po imenovanju iz slednjega izstopil.

Uredništvo