Člani Rokoborskega društva Sobota v pomoč Nejcu Gombocu do najboljšega kirurga!

Vir:B.P.

Vsakoletni tradicionalni piknik Rokoborskega društva Sobota je v četrtek, 14.6.2018 potekal nekoliko drugače. Za Nejca Gomboca, ki je staknil poškodbo kolenskih vezi, so se zbirali prostovoljni prispevki.

720 EUR zbrali člani društva in s tem omogočili Nejcu hitrejšo vrnitev med “tatamije”!

Tudi pri rokoborskem športu nesreča ne počiva. Na enem izmed treningov si je namreč Nejc poškodoval kolenske vezi, na operacijo pa bi moral čakati predolgo. S tem bi izgubil najmanj sezono 2018 in 2019. Predsednik društva in nosilec zlate piščalke “naj” svetovni sodnik leta 2017, Stanko Šernek ni okleval. Našel je najboljšega kirurga, založil sredstva društva in Nejc po operaciji že okreva. Če bo šlo vse v najboljšem redu, lahko Nejca na prvih treningih čakamo že konec decembra.

Odlična organiziranost društva, tradicija tega društva in odlična povezanost vodstva društva s starši otrok pa so samo dokaz, kako se v društvu dela. Plačilo za takšno delo pa je tudi množična udeleženost članov na vsakoletnem pikniku.

Vir:f.b

Sicer pa je Nejc Gomboc dokazal, da se ob trdem delu, podpori staršev ter odličnih trenerjih da “narediti” odlične rezultate. Tako je napredoval iz leta v leto, konec leta 2017 pa dosegel celo tretje mesto na Balkanskem prvenstvu.

Uredništvo