Čordić je objavil, da je uspel na sodišču glede odvzema statusa kulturnika! Kako dolgo?

Foto: zajem zaslona

Danes je zmagala pravna država, je sporočil Zlatan Čordić na svojem fb profilu. “Moj odvetnik Dino Bauk mi je namreč sporočil veselo novico – Upravno sodišče je odločilo, da je bil odvzem statusa kulturnika protipraven in odločbo ministrstva odpravilo in to po hitrem postopku, ne da bi dalo ministrstvu sploh možnost, da odgovori saj je bila odločba ministrstva že na pogled pomanjkljiva in protipravna.”

Slika lahko vsebuje: 1 oseba, besedilo, ki pravi »Tweet Aleš Hojs and 3 others liked 。。… Zmago J. Plemeniti @ZmagoPlemeniti Upravno sodišče je Zlatanu Čordiču ugodilo in izbrisalo odločbo Ministrstva za kulturo. To pomeni, da lahko kradeš državi, goljufaš in še pljuvaš po državi, ki ti daje kruh in svobodo. Translate Tweet 3:20 pm 22 Dec 2020 Twitter Web App 81 Retweets 31 Quote Tweets 462 Likes«

Spomnimo, da je ministrstvo za kulturo z odločbo Čordiću odvzelo status kulturnika in v odločbi navedlo, da se Čordič v času, ko bi moral ustvarjati ukvarja z drugimi deli in nalogami (domnevno).

Toda, v času od izdaje odločbe je na dan prišla druga resnica, na podlagi katere pa bo lahko organ zelo argumentirano odločil na novo. Čordič si je namreč odprl še en račun, na katerega je usmerjal svoje prihodke in tako “poskrbel”, da je njegov zaslužek ostal znotraj cenzusa, do katerega se mu ta privilegij ohranja In sedaj?