Črno-beli danes lačni zmage, zagotavlja Ante Šimundža!

Danes črno-beli iz Murske Sobote odpotujejo v Domžale, kjer bodo odigrali zaostalo (in že enkrat prestavljeno) tekmo proti trenutno zadnjeuvrščeni ekipi. Domžalčani bodo prvič odigrali pod taktirko novega trenerja Andreja Razdrha zvečer ob 20.10 uri.

“Obnovili smo nekatere zadeve, osvežili principe v igri, nadgradili telesno pripravljenost in se miselno pripravili na nadaljevanje prvenstva”

Ante Šimundža seveda nič ne prepušča naključju in je principe in ideje novega trenerja Domžalčanov skrbno (pre)analiziral. Kljub temu, da so domačini presenečenje prvenstva, saj so pristali na zadnjem mestu lestvice, lahko pričakujemo izredno motivirano in zmage lačno tekmo domačinov. Toda, enako je za svoje varovance zagotovil tudi Šimundža, kar je zaznati v njegovi izjavi za spletni portal ekipa.svet24.si: “Če bi razmišljali na tak način, bi se predali že pred odhodom v Domžale. Potem bi bilo bolje, da se sploh ne bi odpravili na pot. Nikakor, niti po naključju, tekmeci ne morejo biti bolj motivirani in bolj zagnani kot mi!”

Nikakor, niti po naključju, tekmeci ne morejo biti bolj motivirani in bolj zagnani kot mi!”

Sicer pa so “Muraši” z zbranimi 12 točkami na petem mestu lestvice, Domžalčani pa s 3 zbranimi na zadnjem mestu!

Uredništvo