Danes “vroče” v Islandiji! Bo nogometašem Maribora uspelo?

Včeraj zvečer so nogometaši Maribora že poleteli proti Islandiji. Zvečer ob 20.30 po našem času bodo namreč proti domačinom Hafnarfjördurju branili zagotovljeno prednost (1:0) in iskali priložnost za mirno nadaljevanje in uvrstitev v Ligo Evrope. Jih domačini pričakujejo z drugačno igro kot v Mariboru?

 

Nogometaši Maribora s pomembno prednostjo 1:0 iz tekme v Ljudskem vrtu!

Varovanci Milaniča imajo čeprav minimalno, vendar pomembno prednost iz domače tekme, kjer pa smo lahko videli odlično predstavo Hafnarfjördurja. Presenetili so z odlično igro, dobro obrambo, v nekaterih primerih pa resno pokazali, da znajo biti še kako nevarni nasprotnik. Toda že sama napoved vijoličastih, da v tretje največje mesto na Islandiji ne gredo le branit prednosti, nakazuje še kakšno stopnjevanje pritiska in morda presenečenje že v uvodu tekme.

Bo Darko Milanič na trenerski klopi brez Zlatka Zahoviča?

Se pa odpira vprašanje ali bo trenerska klop Maribora že danes “pogrešala” športnega direktorja Zlatka Zahoviča. Ta je namreč na podlagi Sklepa disciplinske komisije Uefa (zaradi izbruha jeze nad latvijskim sodnikom Andrisom Treimanisom, ki vijoličnim ni prisodil skoraj 100% enajstmetrovke) dobil prepoved sodelovanja na evropskih tekmah in to kar sedem mesecev. Vodstvo Maribora se je na ta Sklep pritožilo!

Prenos tekme žal ne v ŽIVO preko TV zaslonov!

Danes zvečer pa žal tekme ne bomo spremljati preko TV zaslonov, preko spletnega portala za območje Islandije in drugih držav pa proti plačilu za 7,99 EUR (spremljanje tekme preko petih kamer  http://livesports.is) je zapisano na spletni strani NK Maribor. Toda, ostanejo drugi “kanali, kot uradna spletna stran NK Maribora, socialna omrežja ali prenos preko Radia City pa čeprav z veliko manj “navijaškega čara”!

Uredništvo