Delodajalci pozor! “Zunaj” je priložnost za sofinanciranje kadrovskih štipendij!

Vir:Pixabay

V sklopu REGIJSKE ŠTIPENDIJSKE SHEME (RŠS) lahko delodajalci pridobijo sofinancerska sredstva za izplačilo kadrovskih štipendij za dijake in študente ter udeležence izobraževanja odraslih, ki niso zaposleni (lahko se izobražujejo tudi v tujini).

Potrebo po kadrovskih štipendijah delodajalec odda s sedežem ali poslovno enoto na območju posamezne regije, ki želi prvič podeliti kadrovsko štipendijo v šolskem/študijskem letu 2019/2020. Po tem se mora prijaviti še na javni razpis zasofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem v okviru instrumenta Regijska štipendijska shema za šolsko/študijsko leto 2019/2020.

Za delodajalce iz območja Pomurja je izvajalec Regijske štipendijske sheme Razvojna agencija PORA Gornja Radgona z dostopnimi podatki na njihovi spletni strani www.pora-gr.si in podrobno obrazložitvijo v 90 sekundnem prispevku!

Sicer pa operacijo sofinancira Republika Slovenija in Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada s ciljem zasledovanja poklicnim potrebam gospodarstva v regiji.

Uredništvo