DeSUS ostaja trdno (za enkrat) v sredini

Foto: Zajem zaslona fb

Izvršilni odbor stranke DeSUS, ki jo začasno vodijo predsednica Brigita Čokl in poslanci Hršak, Simonović in Jurša, so dogovorjeni, da poskušajo navzven delovati enotno.  S tem vsaj začasno zapirajo vrata “razdiralcem” stranke. Kako dolgo?

Po trideset letih obstoja stranke so po današnji “zdravorazumski razpravi” tudi prišli do zaključka, da so stranka sredine, in tako se mislijo tudi obnašati.

Razčistili smo dileme, vprašanja, in ugotovili, da obstajajo skupne osnove, na katerih bomo delali,” je dejala predsednica IO Čoklova.

Je to dober začetek sodelovanja pred začasnim zaprtjem vrat zunanjim razdiralcem stranke in zavedanje, da leve stranke (opozicija) počasi a vztrajno tolčejo stranko proti propadu? “Za stranko in za poslansko skupino je dobro samo tisto, kar je dobro za naše članstvo, podpornike, volivce”, je tako razumeti jasno sporočilo “zaprtih vrat”.

“In odločili smo se, da bomo delovali skupno, da ne bomo dovolili, da nas drugi razdirajo, da ne bomo dovolili, da se razdvajamo sami.”

Zato bodo v bodoče delovali kot stranka sredine. “Ne bomo se v tem kontekstu dali zmotiti in mislim, da je to prihodnost za vse nas.”, pa je prebrati na portalu domovina.je.

Uredništvo