Do sončne elektrarne na obroke brez obresti

Sončna elektrarna

Sončna elektrarna na strehi vaše hiše vam omogoča, da postanete neodvisni od cen električne energije, saj jo za lastne potrebe proizvajate sami. Račun za električno energijo se vam lahko zniža tudi za petinsedemdeset odstotkov, z razliko, ki nastane na vaši položnici, pa lahko ob izbiri ustreznega načina financiranja odplačujete sončno elektrarno. Pri GEN-I Sonce so takšen edinstven model financiranja sončnih elektrarn, ki lajša odločitev za samooskrbo, razvili že pred leti.

ZA BREZKOMPROMISNO KAKOVOST

Sončna elektrarna je dolgoročna naložba in pri GEN-I Sonce želijo vsem, ki se odločate zanjo, za vaš denar ponuditi največ. Zavedajo se, da je uspešnost investicije v sončno elektrarno odvisna od kakovosti izvedbe in uporabljenih materialov, zato na ta račun ne sklepajo kompromisov. V začetku letošnjega leta so prejeli certifikat ISO 9001:2015 prav zato, ker postavljajo visoko kakovost na prvo mesto. Ob tem pa so dobili še enega, za ravnanje z okoljem, kar je vsekakor še ena pomembna prednost ponudnika storitev za samooskrbo z električno energijo, ki ima trajnosten odnos do okolja zapisan v samem jedru svojega delovanja.

 DO PRIHRANKOV Z BREZOBRESTNIM FINANCIRANJEM
Odločitev za lastno sončno elektrarno je tem lažja, ko kakovostni storitvi dodate še ugodne možnosti financiranja.  Z izdajo zelene obveznice pri GEN-I Sonce zagotavljajo sredstva, s katerimi omogočajo izgradnjo lastne sončne elektrarne vsakomur. Fizičnim osebam poleg enkratnega plačila ponujajo še dve možnosti obročnega odplačila: 7-letno brezobrestno odplačevanje in do 15-letni potrošniški kredit. S tem vam ne omogočajo le izjemno ugodnih plačilnih pogojev, pač pa dodatno prihranijo skrbi, čas in energijo. »Iskreno verjamemo, da se boste tisti, ki želite imeti samooskrbno in okolju prijazno gospodinjstvo, z našo celostno in popolno podporo še lažje odločili za sončno elektrarno,« so prepričani v GEN-I Sonce. Ob tem vam ne bo treba čakati niti na sofinanciranje EKO sklada, saj vam le to upoštevajo že v ponudbi.

Vas zanima ponudba? Pošljite povpraševanje.

DOLGOROČNO JE VSAK INVESTITOR ZMAGOVALEC

Slovenci smo na področju nepremičnin že spoznali, da lahko ob enako visokem kreditu, kot bi nas prišla najemnina za stanovanje, postanemo lastniki stanovanja. Podobno razmišljanje lahko uporabimo tudi na področju oskrbe z energijo. Pri izbiri dolgoročnejšega kredita je lahko mesečni obrok za sončno elektrarno zelo podoben ali celo enak višini trenutnega računa za elektriko. To pomeni, da lahko z enakim stroškom, kot ga imate zdaj za elektriko iz omrežja, postanete samooskrbni in neodvisni od cen elektrike na trgu. Odplačilna doba sončne elektrarne je med 10 in 15 let, njena uporabniška doba pa vsaj 30. Ob 75-odstotnem prihranku stroškov na mesečnem računu za elektriko to za povprečno gospodinjstvo pomeni znatne dolgoročne prihranke. S takim finančnim modelom so pri GEN-I Sonce uspeli vzpostaviti pogoje, ki lahko za investicijo v sončno elektrarno prepričajo vsakega odgovornega lastnika hiše.

RAZLOGI ZA ZAUPANJE, KI POENOSTAVLJAJO ODLOČITEV
Če lahko torej upravičeno pričakujete, da bo sončna elektrarna delovala tri desetletja in vam prav toliko časa zagotavljala prihranke pri stroških za elektriko, si zanjo zagotovo želite najboljšega izvajalca. Tudi če odmislite informacijo, da so bili pri GEN-I prvi, ki so začeli zbirati domače znanje in kakovost s področja izrabe sončne energije za samooskrbo, težko spregledate dejstvo, da so z več kot 800 postavljenimi elektrarnami na leto ponudnik, ki dokazano ponuja več in uživa največje zaupanje. Zdaj vam z brezobrestnim financiranjem dolgoročno omogočajo še večje prihranke.

»Veseli smo, da je vedno več ozaveščenih potrošnikov, ki se odločijo za lastno elektriko iz sončnega vira. Prav tako nas veseli, da jim naša sončna elektrarna omogoča takojšnje okoljevarstvene učinke in prihranke. Zato smo ponosni vsakič, ko ob zaključku investicije stisnemo roko zadovoljnemu novemu lastniku, ki mu iskreno čestitamo za odločitev, s katero se je zapisal med dobre gospodarje premoženja, modre upravljavce investicij in med najbolj ozaveščene Slovence.,« v vzpodbudo vsem, ki imate možnost za lastno sončno elektrarno, še dodajajo v GEN-I Sonce. Veseli bodo, če bodo v prihodnosti lahko roko stisnili tudi vam.

Za informativni izračun investicije v lastno sončno elektrarno, dolgoročne prihranke in brezskrbnost, pišite na [email protected] ali izpolnite enostaven spletni obrazec.

(oglasna vsebina)