Dokaz zblojenega uma! V cerkvi bere sveto berilo, na partizanskih proslavah pa tolče po pomorjenih nasprotnikih komunizma, tako o Marjanu Šarcu dr. Stane Granda!

Foto: Zajem zaslona
Da nekdanji bralec beril v cerkvi Šarec ministru Ciglerju Kralju očita versko prepričanje, je dokaz zblojenega uma, tako Stane Granda.
“Na zaprepadenost vseh KUL-ovcev je Marjan Šarec, ki je znan po tem, da je pri maši bral berilo, na partizanskih proslavah pa zmerjal pomorjene nasprotnike komunistov, udaril na ministra za socialne zadeve. Bralec berila pri maši se je spravil na človeka, ki priznava načela krščanskega socialnega nauka, ki spoštuje Janeza Evangelista Kreka? Pozna vrednost življenja, dela in učenje dr. Andreja Gosarja. Državljan bi razumel, da mu očita strankarsko pripadnost, to bi bilo v skladu s slabostjo slovenskega parlamentarizma, ki ne loči konkurentov od sovražnika. Da mu očita versko prepričanje, pa je dokaz zblojenega uma. Gre za kršenje temeljnih človekovih pravic in slovenskih ustavnih načel. V slovenskem parlamentu! Ni čudno, da se mu je uprl celo nekdanji šef komunistov Židan, ki ima očitno več krščanstva v sebi kot bralec beril Šarec.”
Vir: Časnik.si
Uredništvo