Doktorica medicine, profesorica Anja Petrič razkriva, kako preprosto pozdraviti bolečine v sklepih!

Foto: Pixabay; slika je simbolična

“Hrbet in sklepe se da pozdraviti v katerikoli starosti”, razkriva doktorica medicine, profesorica Anja Petrič. Anja, slovenska zdravnica, kardiolog, terapevt, doktor medicine in profesorica s svojimi več kot 30 leti prakse preseneča z rezultati, ki so učinkovito pomagali že več kot tisočim zadovoljnih pacientov.

Pozdravim 18-letno osteohondrozo v nekaj mesecih, staro babico z napredovalim artritisom v 78 dneh, bolečine v sklepih pa s pravim pristopom v 10 dneh

Anja Petrič razkriva, da so spoji in celotno okostje ozdravljivi pri vsaki starosti. Kot poudarja, gre za preverjeno znanost, kjer se skupaj z disciplino pacienta da pozdraviti mnoge bolezni kosti kar doma in zelo hitro. Kot dokaz navaja kar 30 let prakse, ki jih je uspešno uporabila na tisoče pacientov, poroča vir na portalu infmyprod.space/prodsl/.

Vzrok bolečine je vedno isti, sklepi, vretenca in hrustanec izgubijo elastičnost

Doktorica Petričeva razkriva, da je vzrok bolečine vedno isti. Ker sklepi, vretenca in hrustanec izgubijo elastičnost, prihaja do bolečin, kot vzrok izgube elastičnosti pa navaja slabo oskrbo s krvjo. To pa je tudi recept za odpravo bolečin. Potrebno je dovajati (obnavljati) kri v sklepe, kar privede do ozdravitve slednjega. Pacienti, ki torej bolehajo za osteohondrozo, osteoartritisom, artritisom, išiasem ali bolečinami živca, so ozdravljivi na popolnoma enak način. Z obnovo dotoka krvi v posamezne sklepe!

Kondoitin in glukozamin iz jelenjih rogov

Znano je, da kondroitin stimulira sintezo hialuronske kisline, krepi strukturo vezivnega tkiva (hrustanca, kit, ligamentov), ima pa tudi protibolečinski in protivnetni učinek. Kondoitin tudi spodbuja aktivno regeneracijo hrustanca. Glukozamin pa neguje sklepe in vezivno tkivo ter preprečuje njihovo uničenje. Če torej uporabimo kremo, ki vsebuje dovolj kvalitetnega kondoitina in glukozamina, odpravljamo vzrok za bolečino, sklepom, hrbtenici…pa pomagamo v začetno, normalno stanje. Pacient se tako postopoma znebi simptomov bolezni, kar pomeni, da se je odpravil tudi vzrok bolezni.

Zanimivo je, da je doktorica Anja Petrič v Slovenijo “pripeljala” kremo, ki vsebuje kondroitin in glukozamin “pridelana” iz jelenovih rogov. Prisega na daleč najboljše rezultate, zato svoje izkušnje deli z mnogimi bralci v reviji “Bolečine v sklepih”, katere  glavna urednica je.

Uredništvo