Ena sama korupcija! Najprej kot prvi človek Direkcije za infrastrukturo odstavljen zaradi afere “Maketa – drugi tir”, danes pač drugi človek te iste Direkcije!

Vir: fb

Nezaslišano. Damir Topolko, pred nedavnim še prvi človek Direkcije za infrastrukturo, ki je (pre)dolgo zdržal na tem mestu, saj je kljub aferi “Maketa-drugi tir” bil odstavljen s strani ministrice Bratuškove šele pred kratkim, je že nazaj! Sedaj je drugi človek te direkcije, namestnik v.d. direktorice direkcije Monike Pintar Mesarič!

V ponedeljka 2.9. predal posle, danes pa že namestnik v.d. direktorice

Tako pač je, “infrastrukturni vlak” za Topolka pelje naprej, tokrat “po drugem tiru”. Ker je Šarcu po aferi njegove stranke in generalnega sekretarja LMŠ Braneta Kralja, ko je kar s pritiski lobiral za Igorja Šoltesa za prevzem direktorskega mesta na Uradnem listu RS,  “počil film”, se je Bratuškova morala vdati. Toda, politična pretkanost bivše predsednice vlade je pravi manever. Ženska je Šarcu pokazala zobe in sporočila: “Želel si, da Topolko gre in to sem tudi storila”! Manever, da v.d. direktorica Direkcije za infrastrukturo za svojega namestnika želi prav Topolka, pa je jasno, na čigavem zelniku je zrasel. Kdo je tu zmagovalec, Šarec ali Bratuškova?

Kdo je tu zmagovalec, Šarec ali Bratuškova

Glede imenovanja Topolka za namestnika nimam nič, je povedala Bratuškova. Pristojnosti v.d. direktorice Direkcije pa so itak jasne. Imenuje lahko osebo, ki ji najbolj zaupa. “Domača naloga”, ki jo je zahteval Šarec izpolnjena, vlak pa pelje naprej. Kdo je torej zmagovalec in kdo poraženec? Verjetno ga ni, desna roka Marjana Šarca (LMŠ) Brane Kralj je še vedno desna roka, tokrat za javnost potisnjen le stran od oči, Topolko pa je še vedno prvi človek Alenke Bratušek, vendar ne za javnost. Volk sit, koza cela!

Uredništvo