Erjavec za “krmilom” stranke Desus še do januarja 2020!

Foto: fb

V stranki Desus bodo 17. januarja prihodnje leto izvedli izredni volilni, statutarni in programski kongres. Tako sra namreč včeraj sklenila izvršni odbor in svet stranke. Erjavec je v svoji izjavi za javnost sporočil, da je čas za krepitev stranke, glede ponovne kandidature pa, da je še prezgodaj govoriti.

O potegovanju za predsedniško mesto je še prezgodaj govoriti

Kongres, kjer se bo predčasno odločalo o vodenju stranke Desus je sicer sprožilo vodstvo stranke, Erjavec pa, da je bil tudi sam podpornik slednje. Res? Ali pa je le napočil čas (beri dogovor vplivnih), da Erjavec več ne more zavlačevati svoje zamenjave, svoj “odhod” pa, kot smo že zapisali, želi oplemenititi za še boljši stolček.

Spomnimo, da smo v enem izmed naših prispevkov že zapisali, da verjetno prihaja čas “Šoltesa”, ki so se mu po ne ponovitvi mandata za EU poslanca odprla vrata za vrnitev v politiko preko stranke Desus. Že sama kandidatura preko stranke Desus je zagotovo znak, da je v stranki Desus napočil čas za spremembe. Kot kaže, se bomo slovesa Erjavca dočakali, toda zagotovo tako, da bo Erjavec poskrbel za svoj še “boljši stolček”.

Uredništvo