Fajonovi postavil ogledalo!

Fajonova pobesnelo tvita, je politično hiperaktivna, skače izza vsakega medijskega vogala in se na vse kriplje prilizuje levičarskim protestnikom
“Od prevzema SD Fajonova pobesnelo tvita, je politično hiperaktivna, skače izza vsakega medijskega vogala in se na vse kriplje prilizuje skrajne levičarskim protestnikom. V resnici Fajonova v razmerah koronakrize, ko negotovost in izguba delovnih mest grozita na tisočem delavcem, nabija zgolj prazne ideološke puhlice, od katerih ni ne dela, ne kruha. Več časa nameni skrbi za migrante kot delavcem v slovenskih tovarnah. Še več, Fajonova je pred dnevi na spletni strani SD objavila besedilo Slovenija potrebuje izhodno strategijo, kjer je kot temeljno prioriteto Slovenije izpostavila »zmanjšanje družbenih neenakosti«.
Halo?! Pa saj je ravno Fajonova tista, ki kot milijonarka najbolj pooseblja družbeno neenakost in razslojevanje
Halo?! Pa saj je ravno Fajonova tista, ki kot milijonarka najbolj pooseblja družbeno neenakost in razslojevanje. V Sloveniji je politični svet res postavljen na glavo! Če bi bili za Fajonovo in SD v Sloveniji res največji problem bogataši, potem voditeljica SD ne bi mogla biti oseba, ki se po višini plače med peščico najbolje plačanih Slovencev. Vendar milijonarki Fajonovi denar kakopak ne smrdi. Tako Fajonova na mesec povprečno zasluži okoli 16 tisoč evrov bruto, kar jo po višini dohodkov uvršča ob bok peščice najbolje plačanih slovenskih menedžerjev in med predstavnike enoodstotne družbe, ki najbolj razslojujejo Slovenijo. Bruseljska milijonarka Fajonova je v dveh mandatih zaslužila 2 milijona evrov (Dejstva: dober milijon evrov za mandat evropskega poslanca, 24ur.com, 18. 4. 2019). Zdaj služi že tretjega!
Ko je Šarčeva vlada ob podpori SD izvedla številne kadrovske menjave, so bili za Fajonovo in njeno SD nastavljeni kadri kakopak politično neodvisni strokovnjaki.
Tudi do pisanja pisem in tožarjenje v Bruselj ima Fajonova dvojna merila. Če Janševa vlada piše v Bruselj, je to za Fajonovo blatenje ugleda Slovenije v tujini. In nasprotno: ko v Bruselj piše Fajonova zaradi vladne menjave v Sursu, je to zanjo krepitev ugleda Slovenije v tujini.
Fajonova je klasična politična hinavka, ki eno govori ljudstvu, drugo pa dela in na vsakem koraku uporablja dvojna merila. Od drugih politikov zahteva verodostojnost in doslednost, ki ju sama nima niti za ščepec
Fajonova je klasična politična hinavka, ki eno govori ljudstvu, drugo pa dela in na vsakem koraku uporablja dvojna merila. Od drugih politikov zahteva verodostojnost in doslednost, ki ju sama nima niti za ščepec”, zapiše na svojem fb profilu go. Homšak.
Uredništvo