Franc Jager, bivši lastnik trgovinske verige Jager že posluje v hotelskem kompleksu na otoku Murter, sedaj bo vlagal še na Pagu!

Foto: FB

Na hrvaškem otoku Murter je začel obratovati prvi hotel, v katerega “posel” se je podal bivši lastnik trgovske verige Franc Jager. Čeprav upokojen, se je odločil, da bo začel z naložbami na hrvaškem Jadranu. Prihodnja naložba, katero Jager je že napovedal, naj bi bila hotel in apartmajsko naselje na otoku Pagu.

Na Murterju najetje hotelskega kompleksa z 98 sobami in bazenom, načrtovan odkup

Franc Jager naj bi zelo kmalu začel z odkupom hotelskega kompleksa Colentum na otoku Murter in pripadajočimi zemljišči, ter se takoj po končani turistični sezoni podal v vlaganje slednjega. Hotelski kompleks namreč leži ob izjemni peščeni plaži, v zelo slabem stanju pa ga je “v roke” prevzel prav Jager. Murter pa ni edina Jagrova “destinacija”. V fazi sprejemanja novega prostorskega načrta zaradi novih načrtov Jagra je namreč območje na otoku Pagu, kjer je Jager  lastnik kar petih hektarjev zemljišč. Na omenjenem območju namerava Jager zgraditi hotel s 120 sobami in 30 apartmaji, so zapisali na spletnem portalu kozjansko.info.

Uredništvo