FURS odgovarja na zavajajoč prispevek glede davčnega dolga!

ID:296343847

FURS (Finančni urad Republike Slovenije) se je odzval na prispevek, ki smo ga objavili danes zjutraj. “Gre za čisto zavajanje! Zneski, ki so na sliki, so bili že plačani (torej stroški + 0,37 eur), dolg ki pa se izterjuje naprej pa je bistveno večji (3-mestna števila)”.

“Gre za čisto zavajanje! Zneski, ki so na sliki, so bili že plačani (torej stroški + 0,37 eur), dolg ki pa se izterjuje naprej pa je bistveno večji (3-mestna števila)”, so nam sporočili iz službe za odnose z javnostmi

Spodnji in levi del odločbe, kjer je to navedeno, verjetno namerno ni objavljen oziroma je odrezan.

“FURS nikoli ne začne izvršbe, če je znesek davka nižji od 25 evrov! Stroški izdaje sklepa o izvršbi znašajo 10 evrov, ostalo pa so stroški banke, na katere FURS nima vpliva. Zahtevamo takojšen popravek in vas prosimo, da naslednjič pred takšno objavo informacije preverite na FURS-u ([email protected])”, so še zapisali v svojem sporočilu.

Za neljubi zaplet se seveda v imenu uredništva pomurske-novice.si opravičujemo, še vedno pa želimo javnosti sporočiti, da obstajajo “sile”, ki vplivajo tudi na nič krive zaposlene v tej instituciji, da nas v svojih odločitvah delijo na prvo in drugo razredne.

Uredništvo