Gozd je čudežni zdravilec

Ste se že kdaj “predali” zdravljenju vašega duha temu čudežnemu zdravilcu? Poskusite, zavedno črpajte njegovo energijo, sprostite se, globoko zadihajte, naredite nekaj vaj za ravnotežje…vaši gibi naj so počasni, premišljeni. Ravno ta energija je na podlagi priporočil tudi uradnih zdravnikov iz težavnega obdobja bivanja pomagala že marsikateremu  človeku!

Skrita energija dreves, ki se uporablja za vzpostavljanje ravnovesja v človekovem energijksem polju, se strokovno imenuje dendroterapija. Potrebno je najti drevo, ki vas pritegne, nato si preprosto vzamete čas “tišine” in se zlijete z energijo korenine, ki prihaja iz globin zemlje. Začutili jo boste, to edinsveno zdravilno energijo, ki vam bo stekla skozi telo in vas povezala z globino zemlje. Ko se boste ozrli v njeno “veličino”, se vam bo odprla pot do brezmejnega neba. Predani in pripravljeni boste lahko oddali nakopičene misli in se preprosto prečistili, navaja avtor knjige “Zdravilna energija dreves” Patrice Bauchardon.

Poskusite, ustavite in umirite se ter se zlijte z naravo. Šele, ko se boste z naravo “zlili” se vam bodo odprla vrata življenja v gozdu. Zaslišali boste petje ptic, šumenje listja, veličino narave, preprosto, zaživeli boste z naravo.

S terapijo energije dreves so se ukvarjali že Stari Kelti.

Uredništvo