Gregor Golobič, nekdaj prvi človek ZARES-a, je kreator koalicije KUL!

Foto: zajem ekrana
Za celotno “mašinerijo” graditve KUL-a, najprej preko Jožeta P. Damjana, po tem pa kar preko Karla Erjavca stoji Gregor Golobič. Tako je v svojem intervjuju razkril Matjaž Han, SD.
“Medtem ko je Tanja Fajon, predsednica SD, na kar šestih straneh Odlazkovega tabloida Svet24 neusmiljeno obračunavala z Janezom Janšo, je bistveno zrelejši intervju za časopis Delo podal eden najvidnejših politikov te stranke Matjaž Han.
Kot pojasnjuje Požar, se je Han v intervjuju odločil govoriti resnico. Pa čeprav ta za njegove politične sopotnike ni ravno prijetna.
Po smrti Janeza Kocjančiča se je Gregor Golobič namreč “strgal s ketne”, tako da ga ne more ustaviti niti Milan Kučan. Veliko vprašanje je, ali tega Han ni povedal prav v soglasju s Kučanom. Nekateri sicer težko čakajo tudi Kučanov konec, kar bo najverjetneje vodilo v spopad vseh proti vsem”, je zapisal portal domovina.je.
Zanimivo, kako sla po oblasti kreatorjev globoke države terjajo “zamenjavo plošče” o osebi! Tako je Golobič o Erjavcu povedal včasih! In danes? Sposoben za vodenje države? No ja!

 

Uredništvo