Grožnje predsedniku Vlade RS Janezu Janši s smrtjo so grožnje demokraciji in zlo nad pravno državo Republiko Slovenijo! Oglaša se človek, ki je verjel Janši že leta 1988, ko ga je JLA aretirala in zaprla!

Vlado Trojner opozarja na nevarnost pretečih groženj predsedniku Vlade RS Janezu Janši

“Kmalu bo minilo 32 let od dogodka, ki je zrevoltiral in združil ves domoljubni SLOVENSKI ROD, ko so vojaški organi Jugoslovanske ljudske armade (JLA) 31. maja 1988 aretirali g. Janeza Janšo in ga zaprli v arest, kar je nato sprožilo velike proteste po celotni Sloveniji in še dodatno podžgalo željo po odcepitvi in postavitvi prve samostojne, demokratične države vsega SLOVENSKEGA RODA.

Janši sem zaupal:

  • leta 1988 in za njegovo izpustitev tudi protestiral
  • leta 1991 se brez pomislekov odzval klicu domovine, ter, kot mnogi s Kalašnikom v roki pomagal poraziti in ponižano izgoniti agresorsko JLA iz našega ozemlja
  • od prvih demokratičnih volitev dalje vedno glasujem ZA domoljubno stranko SDS, ZA domoljuba g. Janeza Janšo
  • zaupal sem mu, ko so mu nelustriranci naprtili afero Depala vas
  • zaupal sem mu, ko so mu nelustriranci naprtili orožarsko afero
  • zaupal sem mu, ko so mu nelustriranci naprtili afero Patria
  • zaupam mu tudi danes, ko se mu skuša zalepiti afero z zaščitno opremo

Nam na desnem političnem polu g. Janez Janša prestavlja sinomim ZA svobodo, ZA demokracijo, ZA domoljubje in je eden tistih pomladnikov, ki ga imenujemo osamosvojitelj, osvoboditelj, eden tistih, ki je poleg g. Pučnika najbolj zaslužen, da imamo danes SLOVENCI svojo samostojno, pravno in demokratično državo!
Komur je to jasno, mora tudi vedeti, računati, da bi morebiten atentant, uboj g. Janeza Janše, s katerim se zadnje čase pogosto grozi z zapisanimi sporočili na tablah protesnikov iz vrst politične levice, z napisi namalanimi na pročeljih stavb ali vzklika na protestih, gotovo povzročil novo državljansko vojno, v kar ne gre dvomiti in kar si upam nihče zares ne želi!

Vsi tisti, ki naši samostojni, pravni, demokratični državi želite zlo in grozite z uboji računajte, da bomo mnogi to našo edino državo, ustavno parlamentarno demokracijo branili tudi za ceno svojih življenj, z isto odločnostjo in žarom, kot smo to storili leta 1991, tako nam Bog pomagaj!”, tako Vlado Trojner na svojem fb profilu.

Uredništvo