Kot bi bili na koncertu The Betales

Včerajšnji koncert glasbene skupine HELP! A BEATLES TRIBUTE je zaradi slabega vremena bil prestavljen v Gledališču Park.

HELP! A Beatles Tribute je skupina, ki s svojim energičnim nastopom ter veliko natančnostjo izvaja glasbo iz vseh obdobij glasbenega repertoarja legendarnih The Beatles. HELP! imajo za sabo več kot 600 koncertov s festivalov, iz kulturnih ter športnih dvoran, večjih klubov, s poslovnih zabav in iz kazinojev; v zadnjih devetih letih so nastopali v kar 20 državah, od Švedske do Grčije, od Nemčije do Rusije in celo od Bahraina do Španije.

Tudi na sinočnjem koncertu smo bili priča občuteno in dovršeno izvedenih večnih skladb skupine The Beatles Hey Jude, Yesterday, She Loves You, Help!, I Want To Hold Your Hand, Let It Be in še mnoge skladbe. HELP! A Beatles Tribute so z zvokom in videzom obiskovalce uspeli prepričati, da so na koncertu liverpoolske četverice.

Zasedbo sestavljajo Matic Pelcel (John Lennon), Žiga Stanonik (George Harrison), Gašper Oblak (Ringo Starr) in Ernie Mendillo (Paul McCartney).

M.Z.