Ivan Rakitić zapušča “Barcio”?

Ivan Rakitić naj ne bi bil več v planu fudbalskega velikana Barcelone za drugo sezono

Vse več informacij je, da Hrvat Ivan Rakitić več ni v prvem planu Barcelone za naslednjo sezono. Res je, da so vse informacije za enkrat špekulacije, toda, oglasil se je tudi sam Rakitić:

“V Barceloni bi si želel odigrati vsaj do konca pogodbenega odnosa, toda, v kolikor me ne želijo, bi si želel, da o tem spregovorimo na način, da se usedemo za mizo. Sam razumem, v kakšnih finančnih težavah se je klub znašel, toda, jaz nisem žakelj krompirja, da z mano delajo, kar se jim zahoče.”, je za Mundo Deportivo izjavil Hrvaški velikan.

Jaz sem ta, ki odloča, kam bom šel

Jaz sem ta, ki odloča, kam bom šel, je za časopis Mundo Deportivo izjavil Hrvat in s tem jasno nakazal, da če že, potem morda k Sevili, od koder je njegova žena.

“Vedno sem govoril, da bi vrnitev k Sevili bila potrditev mojih velikih sanj.”, je še povedal zdaj že 32-letni vezist Barcelone. Zaveda pa se, da slednje ni odvisno samo od njega. Kot je še zaključil, mu je najpomembnejše, da se bo tam, kjer bo sprejeta odločitev, predvsem odlično počutil s s svojo družino, tam, kjer ga bodo spoštovali.

Uredništvo