Janezu hvala za odlično proslavo ob dnevu državnosti, Anteju hvala za naslov pokala pokalnega prvaka!

Foto:zajeta slika

Slovenke in Slovenci smo končno dobili proslavo kot si jo zaslužimo, je zaznati na podlagi odzivov na včerajšnjo večerno proslavo ob dnevu državnosti. Domoljubje, spoštljivost, toplina pri srcu. Pripadnost, veselje, spoštljivost do nasprotnika pa je bilo čutiti tudi ob včerajšnji veliki zmagi pokala pokalnega prvaka (beri Pokala Slovenije) murašev. Hvala Janezu, hvala Anteju!

Kulturen program, pripravljen z domoljubno tematiko in spravljiv govor predsednika Pahorja

Klic Slovenkam in Slovencem, da se naj odrečejo ravnanjem, ki bi poglabljala medsebojno nezaupanje ali spodbujala sovraštvo, je klic velikega predsednika. Predsednika, ki udejanja in izreka svoje misli ne glede na to, da si nekateri še kako želijo, da ga na tem mestu ne bi bilo. Toda, ima še kako prav, da si po 29-letih sicer še mlade države ne zaslužimo spodkopavanj, delitev in netenja sovraštva. “Nič od tega nam ne bo koristilo. Dovolj in preveč je bilo tega. Potruditi se je treba, “da znova zmaguje, kar nam je skupno”. Jasno in razumljivo predano sporočilo. Naj velja in obvelja.

Pokalna lovorika črno-belih, odlično odigrana tekma in spoštljiv odnos do nasprotnika, bravo Ante Šimundža

Nogomet je tisti, ki združuje, tekmuje in ne sovraži. Kako dobro so to po tekmi povedali “veliki” “muraši”, igralci, ki so uresničili svoje sanje po včerajšnji lovoriki pokala pokalnega prvaka. Bravo Ante Šimundža, skromen, profesionalen in z odličnim in vedno spoštljivim odnosom do nasprotnikov. Velik že kot nogometaš, najmanj toliko velik v trenerski opravi!

Sanjati je potrebno, upati je potrebno. Še kako to potrjujeta dva včerajšnja pomembna dogodka. Sovražnost, negativna nastrojenost in izključevanje so dejanja, ki nikoli niso bila nagrajena. Naj tako ostane, naj tako bo!

Sovražnost, negativna nastrojenost in izključevanje so dejanja, ki nikoli niso bila nagrajena. Naj tako ostane, naj tako bo!

Uredništvo