Jaz se lahko izključim le sam, je jasen odgovr Roberta Polnarja Karlu Erjavcu!

Foto: (zajem zaslona Nova24TV)

Ostajam član poslanske skupine DeSUS, ker iz nje lahko izstopim le sam, je bil včeraj jasen Robert Polnar, po tem, ko je Izvršni odbor stranke DeSUS v četrtek sprožil postopek za njegovo izključitev iz stranke

Toda, manever, ki ga je sprožil Erjavec, ki je na parlamentarnih volitvah zbral pičlih 394 glasov in se ni uvrstil niti v parlament, se zapleta. “V dogovoru z drugimi poslanci ostajam član poslanske skupine, saj iz nje lahko izstopim le sam”, je jasen Polnar. Poslanci DeSUS, ki predstavljajo poslansko skupino DeSUS so se namreč dogovorili, da bodo ohranili poslansko skupino v sedanji obliki.

Bo Erjavec nadaljeval s pritiski na DeSUS-ove poslance in dosegel svojo najgloblje dno, da od njih zahteva, da se s Polajnarjem ne smejo sestajati?

Spomnimo, da se je Karel Erjavec vrnil v politiko samo pod taktirko globoke države, ki si želi le eno, zrušiti vlado Janeza Janše in se spet prikrasti do denarja, na katerega so znotraj proračuna Republike Slovenije lahko vedno računali. Ko privilegijev zmanjkuje, je panike vse več! Kako globoko v svoje kovčke bodo še pripravljene seči eminence, da se dokopajo do privilegijev?