Je to normalno Jaša Jenull, kar s kljukastim križem se promoviraš!

Foto: fb

Jaša Jenull, “kolesar” in poznan tudi kot tožilčev sin in sin bivše direktorice občine Ljubljana Jožke Heglar gre v skrajnosti. Sedaj je na pročelje stranke NSi “prilimal” kar kljukast križ. Je to normalno za enega odraslega človeka, celo očeta?

Pročelje sedeža @NovaSlovenija so polepili s kljukastimi križi in totalitarnimi simboli – po tem, ko so na enak način uničevali markacije na Triglav. Dovolj je nasilja in samovolje glasne in brezobrazne manjšine. To ni politika NSi in to ni naša vizija, se je na dogodek odzval predsednik NSi Matej Tonin.

Morda je slika naslednjega: 1 oseba, stati, kolo in na prostem

Kako daleč bomo še pustili “demokraciji” prosto pot? Se mora prevesiti v poškodbe, kri…

“Verjamem v strpno in spoštljivo politiko. Politiko, ki zna soočiti argumente in jih zmore izraziti na kulturen in dostojen način. Dogodki na Kredarici kažejo, da v naši družbi vsi ne delimo istih vrednot. Glasna manjšina, ki si domišlja, da predstavlja ljudstvo, ne izbira sredstev in načinov. Vsakič dokazujejo, da gredo v svoji brezidejnosti in agresivnosti lahko še nižje. Na včerajšnjih petkovih manifestacijah so se lotili sedežev vseh političnih strank. In Nova Slovenija pri tem ni bila izjema. Pročelje našega sedeža so polepili s kljukastimi križi in totalitarnimi simboli – po tem ko so na enak način uničevali markacije in smerokaze na Triglav.

Odločno moramo reči, da je dovolj nasilja in samovolja glasne in brezobrazne manjšine. To ni politika Nova Slovenije in to ni vizija Slovenije, ki jo gradimo v Novi Sloveniji.
#verjamem #sredina”, pa je jasen Tonin.

 

Uredništvo