Kaj prinaša Romani Tomc pajčevina na Trezinem senju?

Vir:B.P.

Včeraj na Trezinem senju se je “zgodila” 500. obletnica Svete Terezije Avilske, ženske, po kateri se Trezino senje ob njenenem godovanju prenaša iz roda v rod. Poleg prelepega sončnega popoldneva, pa bo prenekateremu obiskovalcu v spominu ostal obisk predsedniške kandidatke Romane Tomc. Tisti, ki smo bili bližje, smo opazili njene roke, ki so se ukvarjale s pajčevinasto mrežo, ki jo je “zaposlila” ob druženju z obiskovalci sejma. Je pajek že odločil, komu ta kanček potrebne sreče podeliti?

Želi si več vsebinskih vprašanj in ne le tistih, katero barvo ima rajši!

Predsedniška kandidatka je izpostavila, da si v predsedniških soočenjih želi več vsebinskih vprašanj in dovolj časa, da jo bodo ljudje spoznali glede na to kaj misli, kdo je in kaj zagovarja. Prav pa je, da bodo ljudje v soočenjih dobili tudi tiste odgovore, ki nekaterim kandidatom niso všeč. Ljudje imajo pravico, da izvedo resnico, tako pa bo njihova izbira lažja. Zaveda se, da je drug pomemben del tudi kanček sreče, predvsem pa ljudje, ki si želijo spremembe in morajo priti na volitve.

Obsoja tiste, ki nalašč vplivajo na ljudi, da so postali indokrrtrinirani, v ozadju pa skrbijo le za svoje apetite!

Upa, da je prišel čas, ko so ljudje končno na točki, ko bodo takšno počertje kaznovali, prišli na volitve in se odločili za spremembe. Želi si, da je končno napočil čas, ko bo poslovno okolje spremenenjeno v priložnostno, ki bo “našo mlado prihodnost” privedlo nazaj domov.

Sicer pa je predsedniška kandidatka vse bolj prepoznavna po svoji umirjeni drži in povezovalnim sloganom “Spoštujmo in sodelujmo”, v mnogih soočenjih pa samozavestno sporoča: “Tu sem zato, ker sem najboljša kandidatka”.

Uredništvo