Kako v dvajsetih minutah “pokuriti” kar 4000 kilokalorij?

Vir: Pixabay

Danes si vsi želimo biti “fit”, vsak pa ima za to, da se počuti resnično odlično in je srečen s svojim izgledom na razpolago omejen čas. Večinoma nam ga vedno primanjkuje. Rešitev, ki se je pojavila, je nova in revolucionarna vadba v svetu fitnesa z imenom XBody. Ta postaja hit po Evropi, v Sloveniji pa poteka pod okriljem smučarskega skakalca Damijana Frasa. Zgolj z enim XBody treningom, naj bi dosegali enake učinke, kot s štirimi urami klasičnega treninga v telovadnici oz. v fitnesu. Trenutno vadba poteka v Ljubljani, Kranju, Mariboru ter Velenju, kmalu pa bo navduševala še v Kopru, je zapisal vir časopisa Dnevnik.

Spretnejši in močnejši pokurijo do 4000 kilokalorij, zagotavlja certificirani trener Damijan Fras!

Trening, ki je primeren za oba spola, obsega skupno dvajset minut intenzivnega dela s pomočjo t.i. tehnologije EMS (elektromišična stimulacija). Po dvanajstminutni visokointenzivni vadbi za moč in osem minutnih kardio vajah, lahko močnejši in spretnejši pri vadbi porabijo celo do 4000 kilokalorij. Zradi izjemnih učinkov se takšna vadba priporoča dvakrat na teden.

S pomočjo EMS je učinek treninga na mišice do 30. krat večji kot pri klasični vadbi, zato so rezultati izjemni!

Redni treningi s pomočjo tehnologije, katere vadba izvira iz sosednje Madžarske, odlično pripomorejo k krepitvi trebušnih mišic, povečani vzdržljivosti, mišični masi, posredno seveda k boljši telesni drži ter odpravi bolečin v križu ter kolkih. Ker krepi tudi kardiovaskularni sistem in cirkulacijo pa ugodno vpliva tudi na pospeševanje metabolizma, zmanjšuje celulit ter izboljša vitalnost, piše spletni vir www.xbodyslo.si.

Uredništvo