Kakšen pohlep po oblasti in sovraštvo do uspešne vlade; Določenim poslancem prilepili kar “kljukast križ” in jim grozijo z življenjem v strahu!

Foto: fb_DeSUS

Borba po prevzemu oblasti še kar teče. Erjavec je tokrat vložil konstruktivno nezaupnico, toda le z 42 podpisi. Jasno sporočilo, da ne bo pokleknil pred pritiski, prihaja iz vrst same stranke DeSUS. Gre za poslanca Branka Simeunoviča.

Toda, da se je ta pohlep razširil vse do groženj z življenjem v strahu v primeru, da ne bodo sledili v skladu z zahtevami in preigravanjem njihovih glasov, presega vse meje. Celo “kljukast križ” so jim prilepili!

Simonoviču priporočamo, da črno gradnjo nemudoma proda in se odseli v kak SDS-friendly kraj. Ni izdal Karla, izdal je svoj (o tem bi lahko debatirali) narod. Za vložitev nezaupnice ni potreben, cvrl se bo pa v peklu, glede na EMŠO, tudi relativno kmalu,” so objavili na Twitter profilu Anonymous Slovenia.

Foto: fbKot smo že poročali, se bo Karel Erjavec s svojo koalicijo KUL stehtal v naslednjem tednu. “Menim, da je potrebno zaustaviti denormalizacijo države” in nadaljeval, da je treba preprečiti kršenje temeljnih pravnih načel, kot so vpletanje v pravosodje, preprečevanje svobode medijev, posege v policijo in državno tožilstvo. Erjavec tudi izpostavlja, da je spopadanje z epidemijo slabo, pri tem pa seveda ne prizna, da so ravno njegovi (so)partnerji ves čas sodelovali pri shodih, kjer se ni spoštovalo omejitev, napadali nošenje mask v šolah…vse dokler niso ugotovili, da jih ljudje pri tem ne podpirajo!

V vloženi nezaupnici je zanimivo predvsem to, da zapišejo, da vlada Janez Janša ne uživa več zaupanja državljank in državljanov! Predvsem ciljajo na izgubo mednarodnega ugleda, neuspešnega spopadanja z epidemijo ter sistematično kršenje temeljnih načel ustavne ureditve. Ravno nasprotno pa “izmerijo” vsaka merjena javnega mnenja! Slovenke in Slobenci si niti slučajno ne želijo Karla Erjavca in koalicije KUL!

Slovenke in Slovenci si niti slučajno ne želijo Karla Erjavca in koalicije KUL!

Uredništvo