Kar devet kaznivih dejanj v preteklem dnevu!

Vir:Pixabay

V preteklem dnevu so policisti iz PU Murska Sobota na območju Pomurja obravnavali pet prometnih nesreč, devet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru ter tri primere povoženja divjadi.

Tatvine, goljufije, grožnje in povzročanje nevarnosti v javnem prometu!

Kar dve tatvini in goljufija je bila obravnavana na območju PP Lendava,  na območju PP Ljutomer grožnja in tatvina, na območju PP Gornji Petrovci krivolov, policisti PPP Murska Sobota pa so obravnavali kaznivo dejanje zoper varnost javnega prometa.

Kar pet prometnih nesreč, nastale materialne škode, dve osebi lažje telesno poškodovani!

Policisti so obravnavali tudi skupno pet prometnih nesreč. V treh prometnih nesrečah je nastala le materialna škoda, v ostalih dveh prometnih nesrečah, ki sta se pripetili na območju Lendave in Očeslavec pa sta bili dve osebi lažje telesno poškodovani.

Kršen javni red in mir v javnem in zasebnem prostoru!

Kršenje javnega reda in miru so policisti obravnavali enkrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. V obeh primerih sta se kršitelja ob intervenciji policistov pomirila.

Meritve hitrosti danes na območju PP Murska Sobota!

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota. Ker se bodo šolska vrata kmalu odprla, se bo vzornost vožnje voznikov preverjala v okolici šol.

Uredništvo