Prijateljski “posli” med murskosoboško občino in podjetjem 3K – NET EDMUND KNUPLEŠ S.P.!

Vir:www.murska-sobota.si

Murskosoboška občina je kmalu za tem, ko je županovanje prevzel Aleksander Jevšek, “odstranila” vzdržavalca računalniške opreme, ki jo je do takrat zanjo opravljalo podjetje 3-LAN. Sočasno je potekal “dil” med Edmundom Knupležem, lastnikom podjetja 3K – NET EDMUND KNUPLEŠ S.P., (prijatelj Štefana Cigana, takrat vodja oddelka za gospodarstvo na murskosoboški občini, danes direktor murskosoboške Komunale) in Mestno Občino Murska Sobota. S pomočjo prijateljstva se je z murskosoboško občino zelo hitro sklenil posel.

Za “dil” zagotovo zaslužen Štefan Cigan, prijatelj Knupleža!

Po preverjenih informacijah je za hitro pomoč kolegu zagotovo poskrbel Štefan Cigan, ki je s Knupležem “trgoval” že pred mandatom bivšega županovanja Antona Štihca. Iz javno dostopnega portala Erar je razbrati, da se posla oklepa še danes!

Aplikacija ERAR za leto 2018 razkriva povprečna mesečna nakazila v višini 800 EUR!

Iz javno dostopne aplikacije ERAR (transakcije) lahko ugotovimo, da potekajo povprečna mesečna nakazila temu podjetju v višini 800 EUR, samo v tem letu pa so svoje storitve murskosoboški občini podražili za kar 61,6%.

Edmund Knuplež, poznavalcem bolj znan kot zaposlen na UE Murska Sobota (Upravna enota Murska Sobota “domuje” v isti stavbi murskosoboške občine) se bodo seveda vprašali, kako je mogoče, da omenjeno delo opravlja kar med službenim časom! 

Sicer pa je nekaj denarja v podjetju pristalo tudi na račun dveh podjetij v 100% lastništvu MOMS (Mestna Občina Murska Sobota) in sicer Javnega stanovanjskega sklada Murska Sobota ter Razvojnega centra Murska Sobota.

. Uredništvo