Kdo vam laže? Washington post in STA, da je Trump z ekipo obupal!

Foto: EPA

Washington Post pred kratkim pisal, da je predsednikova kampanja v tožbi v Pensilvaniji opustila trditev, da je bilo skoraj 700 tisoč nelegalnih in skrivaj procesiranih glasovnic

Gre za debelo laž, prej nasprotno, z gotovostjo poroča koordinator Trumpove kampanje pravno strategijo krepitve trditve o nelegalnih glasovnicah Rudy Giuliani!

Koordinator Trumpove kampanje je namreč pojasnil, da je dopolnjevanje tožbe rutinska zadeva, s katero se osrednja trditev le še krepi, ne pa slabi, kakor o tem poročajo do Trumpa sovražno nastrojeni mediji.

 

Sicer pa so o tem, da je Trump s “pravdniki” vrgel puško v koruzo poročali tudi v STA

“V Pensilvaniji so Trumpovi odvetniki odstopili od ključne zahteve v tožbi proti potrditvi izida volitev”, tako v STA. In resnica?

Trumpovi odvetniki so z dopolnitvijo tožbe le – to okrepili, tako v resnici

Trumpova ekipa v tožbi v četrtem odstavku dopolnjene tožbe piše: “Samo okrožji Allegheny in Philadelphia sta prejeli in sprocesirali 682.479 po pošti in v odsotnosti oddanih glasovnic brez nadzora s strani političnih strank in kandidatov. To število v zgodovini volitev v Pensilvaniji je brez precedensa. Namesto da bi poskrbeli za odprt in transparenten proces, ki bi zagotovil kredibilnost novemu volilnemu sistemu v Pensivalniji, so procese samega sprejema, revizije, odpiranja in štetja teh 682.479 glasov skrivali.” Pri tem so Trumpovi pravniki opozorili še na odstavke 132 do 150 v dopolnjeni tožbi, piše Nova24TV.

Kdo ima koristi, da ustvarja javno mnenje, da je Biden že zmagovalec, je jasno. Toda, do končne razglasitve bo preteklo še nekaj časa!

Uredništvo