“Kdor seje veter, žanje vihar”, tako o četrtkovih huliganskih izgredih, kjer je na “fotko” ujet Ivan Gale!

Kdor seje veter, ženja vihar

Četrtkovo dogajanje v Ljubljani je plod plačancev mafijskih združb

“Dogajanje kateremu smo bili priče včeraj v našem glavnem mestu Ljubljani, kjer so se plačanci mafijskih združb, ki iz ozadja že celoten čas trajanja kolesarskih izletov in tako imenovanih ljudskih protestov, kjer dejansko protestira nekaj promilov državljanov, združili v horde huliganov in pokazale svoj pravi obraz, je nedopustno.

Pod taktirko dvajsetih plačancev so združeni huligani ogrožali življenja policistov in nedolžnih, nič hudega slutečih državljanov, ki so se v tistem času znašli na ulicah Ljubljane. Ogrožanje javnega reda in miru, ogrožanje zdravja vseh državljanov in uničevanje javnih dobrin ter lastnine državljanov ter nedopustni grobi napadi na policiste, pa se mora strogo in neusmiljeno kaznovati.

Prav tako je potrebno nemudoma identificirati organizatorje tega nesmiselnega protesta in njihove pomočnike ter jih aretirati in najstrožje kaznovati.

Iz tega razloga najstrožje obsojam poizkuse temnih sil, ki s popolnoma napačnimi in celo kaznivimi dejanji, na vsak način poizkušajo priti na oblast. V svojem slepem, na trenutke celo popolnoma nerazumnem delovanju, jih pri tem podpirajo stranke opozicije, ki s svojim ne ukrepanjem in nekatere celo z javnimi pozivi na nespoštovanje ukrepov le še izkazujejo podporo takim dejanjem. Glavni mediji v državi niso sposobni obsoditi protestov, temveč jih s svojim pritlehnim načinom poročanja še podpihujejo in promovirajo.

Nasilje ni bilo in nikoli ne bo rešitev. Predvsem pa nasilje vedno rodi še več nasilja. Ne dovolimo, da manjšina s svojimi nasilnimi dejanji dosega svoje cilje in predvsem ne dovolimo, da manjšina ustrahuje večino. To je nedopustno in vredno obsodbe vsakega zrelega človeka”, je zapisal Andrej Uršič na svojem fb profilu.

Uredništvo