“Ko so v politične napade name vpletli tudi otroka in moža, sem enostavno izgubila živce”, tako Pivčeva, ministrica za kmetijstvo

“Ko so v politične napade name vpletli tudi otroka in moža, sem enostavno izgubila živce”

Priznanje Pivčeve, da se je preostro odzvala na prva medijska vprašanja povezana z Vinakrasom, so elementi avtentičnega voditelja. Priznanje Pivčevi! Ali je to zanjo v sedanjem političnem prostoru in času sprejemljivo ali ni, je že drugo vprašanje. O tem sodi širša javnost in režimski mediji se tega še kako zavedajo. Pritisk nanjo je načrtovan in usmerjan vse z enim namenom; sestop Pivčeve s položaja predsedovanja stranki Desus, destabilizacija Vlade RS pod krinko tehnične vlade in nove volitve. Bitka s časom je neizprosna, vladne počitnice pa so čas za priprave po zaostritvah po slednjih. V ozadju pa!  Botri znotraj Desus-a s svojimi kalkulacijami, kot vedno še ni nastopil njihov čas za slovo od politike in protekcij, ki so jih bili deležni zaradi paktiranja.

Zame je družina sveta in že tako najbolj trpim ravno zato, ker sem jo zaradi politike postavila na drugo mesto

Prva dama, prava mama in žena! “Kot mama imam slabo vest zaradi občutka, da zanemarjam odnose z mojimi. In prav zato izkoristim čisto vsako priložnost, da s sabo na obiske ob vikendih vzamem sinova in tako ukradem vsaj nekaj ur, da se med ostalimi obveznostmi družim z njima.”, tako ministrica.

“Vsak človek, vsaka mama in celo vsaka ministrica, če sem malce cinična, ima po mojem pravico do tedna dopusta.”

“A ker nekateri mediji terjajo takojšnje odgovore, jih moram podati. Slovenski javnosti zagotavljam, da nikoli nisem in ne bom izkoriščala položaja ministrice za koristi mene ali mojih bližnjih. Oni največ žrtvujejo, da lahko sama opravljam izpostavljeno funkcijo. Naj ob koncu ponovno poudarim, da ne bom sprejela od Nikogar, Nikoli in Ničesar, zaradi česar bi samo slabo spala, kaj šele izkoriščala svoj položaj. Političnim konkurentom zato svetujem, naj se v to tarčo ne zaletavajo več. Javnosti pa zagotavljam, da bom po svojih najboljših močeh koristila Sloveniji.”

Političnim konkurentom zato svetujem, naj se v to tarčo ne zaletavajo več

In sedaj?

Uredništvo