Konec ere Karla Erjavca! Če ne bo odšel sam ga bo “odneslo” članstvo!

Foto: fb_sds_slovenjgradec

Po neuspelem poskusu strmoglavljenja vlade Janeza Janše, si slovenska politika želi, da se Karel Erjavec za vedno umakne s političnega prostora. Tako menijo politični analitiki (bilo bi naravno in higienično), tako se baje sliši celo iz vrst članstva DeSUS.

Spomnimo, da je podpora stranki DeSUS po prihodu Erjavca močno padla, predvsem volilno telo ni pozabilo na delovno in priljubljeno ministrico Pivčevo. Ravno Erjavec je stal za režijo njenega odstopa.

Sledile so laži in manipulacije z lastnimi poslanci, moral je oditi Gantar, ostal je dr. Jože Podgoršek kot kmetijski minister. Mnogi njegovih manipulacij niso tolerirali pa čeprav so se okrepile stare “struje” znotraj stranke. To se je poznalo pri samem glasovanju o nezaupnici. Erjavca je kot kaže od petih poslancev poslanske skupine DeSUS podprl le en poslanec, kar mu daje vedeti, da je res čas, da se poslovi. Tudi zato je iz DeSUS že slišati, da bo Erjavec moral oditi, če že ne sam, pa bo zapiha močan veter kar znotraj stranke same.

Tudi zato je iz DeSUS že slišati, da bo Erjavec moral oditi, če že ne sam, pa bo zapiha močan veter kar znotraj stranke same.

“Odstop z mesta predsednika stranke Desus bi moral sporočiti takoj po blamaži, ki je bila pričakovana. DeSUS rabi predsednika, ki je sposoben delati v korist stranke in njenih volivcev, ki je povezujoče in ne kot Karlek, ki gleda samo za svojo rit. Če ne bo menjave v vodstvu stranke, potem tudi stranke kmalu ne bo več. Člani stranke morajo spoznati, da stranka rabi prenovo, svežino in napreden pogled, zato je potrebno delo v stranki prepustiti mladim, sposobnim, takim, katerim je interes stranke pred lastnim interesom. S to garnituro se lahko samo pokoplje DeSUS. Sam sem bil proti izvolitvi Karleka in sem imel svojega kandidata, ki pa je žal vrgel puško v koruzo. Škoda in žal mi je. Je pa sedaj nova priložnost, katero moramo zagrabiti in prenoviti stranko in jo pomladiti, kajti program je dober, malo ga je potrebno dopolniti in delati v korist STRANKE in volivcev”, pa eden izmed pomurskih članov stranke DeSUS v komentarju.

Uredništvo