Lažnivi kljukci! Šarec v Moskvo za “nagrado” vzel Zorana Jankovića!

Foto: Nova 24 TV

Zoran Janković ni del vladne delegacije v Moskvi, so se še pred dnevi “branili” v kabinetu Marjana Šarce in Mestne občine Ljubljana. Toda, “fotke” objavljene na fb profilu župana Moskve Sergeja Sobjanina tako Šarca kot Jankovića postavljajo na laž. 

Janković in Sobjanin podpisala program sodelovanja med mesti v navzočnosti ruskega premierja Dmitrija Medvedeva in slovenskega premierja Šarca

Objavljena fotografija na fb profilu župana Moskve Dmitrija Medvedeva jasno kažejo, kako “tesno” sta odpotovala in sodelovala pri aktivnostih vladne delegacije župan Občine Ljubljana Zoran Janković in predsednik vlade Marjan Šarec. Kot kaže, nekdanji član stranke Pozitivna Slovenija Marjan Šarec in sedanji prvi človek vlade nima obraza in ne moralnih zadržkov, da v prvo ekipo na uradno pot v Moskvo skupaj z drugimi ministri in gospodarstveniki vzame Zorana Jankovića. Človeka, ki je preko “povezanih” še kako sodeloval, da se je preko holdinga podjetij Elekta  dogajalo marsikaj nepodjetnega. Človeka, ki je še kako sodeloval, da je sodni epilog prisilne poravnave pustil na cedilu prave upnike in sinovoma Janković odpisal za kar 29 MIO EUR dolga. Kako je to mogoče? Samo tako, ker imaš v ozadju botre, ki ti pomagajo s povezavami in denarjem!

Samo tako, ker imaš v ozadju botre, ki ti pomagajo s povezavami in denarjem

Družina Janković ima denar in ima povezave. Da prijateljstvo ostane “do groba” je že staro ljudsko izročilo. Pa poglejmo:

Dvorana Tivoli je leta 1970 postala nov dom košarkarjev ljubljanske Olimpije. Leta 1975 je Milan Kučan, tedaj glavni sekretar ZKS (Zveza komunistov Slovenije), postal še predsednik košarkarskega kluba Olimpija. In kdo je bil njegov namestnik?  Takrat mladi 22-letni študent ekonomije Zoran Janković, kasnejši prvi mož Mercatorja, ustanovni član Foruma 21, od leta 2006 dalje ljubljanski župan in leta 2011 kot vodja Pozitivne Slovenije skorajšnji slovenski premier, je zapisal avtor prispevka v časopisu Demokracija.

Zvestoba do groba!

Uredništvo