Lendavski dom starejših je za občino izrednega pomena

V Domu starejših Lendava so prejeli Certifikat kakovosti E-Qalin, s čemer nadaljujejo s tradicijo kvalitetnega dela in z izgradnjo kakovostnega bivalnega okolja in storitev za vse uporabnike, kakor tudi kakovostnega delovnega okolja, v katerem so pomembni tudi zaposleni.

(foto: dslendava.si)

Prejeti certifikat je potrditev za sodelovanje z okoljem, v katerem delujejo. Priznanje  potrjuje vsa vlaganja za doseganje izjemnega cilja v najtežjih časih, ki jih je zaznamovala epidemija in izjemno zahtevna prenova. “Pred nami je tako zaveza, da bomo še naprej sledili najvišjim standardom kakovosti in si prizadevali za nenehno rast in izboljšave,” so ob prejemu certifikata med drugim zapisali na svojem FB profilu.

Župan Občine Lendava Janez Magyar je ob tem dogodku za naš portal zapisal, da je lendavski dom starejših za občino izrednega pomena, saj starejšim občanom, nastanjenim v domu, resnično nudi kvalitetno bivanje in oskrbo. Zaposleni v tem javnem zavodu so na na razpolago tudi tistim, ki koristijo storitev Pomoč družini na domu, saj jim je na ta način zagotovljena dnevna pomoč pri opravljanju vsakodnevnih življenjskih opravil v domačem okolju.

“Javni zavod z Občino Lendava sodeluje tudi pri projektu Občina po meri invalidov, prav tako pa je zavod sodeloval in še sodeluje z drugimi zavodi pri izvajanju projektov na področju socialnih in njim podobnih vsebin,” je še zapisal Magyar.

(foto: dslendava.si)

M.Z.