Ljutomerska županja Olga Karba na družinskem pikniku v podjetju Farmtech!

Vir:f.b.

“Počaščena sem, da sem lahko danes nagovorila vodstvo in sodelavce družbe Farmtech na družinskem pikniku. Zahvaljujem se za odlično sodelovanje in čestitam k izvedeni 4 milijonski investiciji-lakirnici.” Tako je v svojem nagovoru v petek 13.7. izrazila zadovoljstvo županja občine Ljutomer, Olga Karba.

Se že veselim otvoritve, ki bi naj bila predvidoma v septembru. Hvala vsem!

Tako je zaključila Olga Karba, županja občine Ljutomer, ki se je udeležila “Družinskega dne” podjetja Farmtech. Tako so namreč piknik za zaposlene in njihove najdražje poimenovali v podjetju. Glede otvoritve v septembru pa je mislila na investicijo v lakirnico, ki jo bo predvidoma v septembru svojemu namenu predalo podjetje Farmtech. Investicijska vrednost bo znašala cca. 4 MIO EUR.

Vir:f.b.

Prijetno druženje, dobra volja, smeh, vodeni ogledi, otroške animacije ter igre in zabava so le del pozornosti, ki jih podjetje enkrat letno (že tradicionalno) priredi za “krepitev” zadovoljstva in ustvarjanja lojalnosti svojih zaposlenih.

 

 

Sicer pa ke družba Farmtech največji delodajalec v regiji, zato imajo tudi veliko socialno odgovornost. V preteklosti se je podjetje bolj malo odpiralo navzven, v prihodnosti pa bi radi pokazali vsem sodelavcem ter njihovim družinam in prijateljem, kako delujejo in kako odlične izdelke proizvajajo, so skupaj z vodstvom spregovorili že na lankem družinskem pikniku.

Uredništvo