Ludvik Tomšič grozi Janezu Janši! Po njem bi kar s krampom po glavi!

Foto: fb

Tomšič, ki grozi Janezu Janši, da bo ga kar s krampom po glavi, se rad pohvali, da je sorodnik narodnega heroja Toneta Tomšiča. Gre za “peršono”, ki je na protestu skrajnih levičarjev v centru Ljubljane vpil »Ubi Janšo!«

Toda, skrajno neprimerno vedenje so zaznali tudi organizatorji shoda proti novi vladi, ki so ga celo kazensko ovadili. Ali je policija storilca obravnavala, sicer ni znano, dejstvo pa je, da gre za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva, nasilja in nestrpnosti. Tako trdijo organizatorji in tako je zapisal tudi portal e-amribor.si.

Dejstvo pa je, da gre za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva, nasilja in nestrpnosti

Kot je zapisano v časopisu Reporter, Ludvik Tomšič, ki se je tako sovražno obnašal na shodu niti ne obžaluje svojega poziva »Ubi Janšo!« ampak je razburjen, ker se formira Janševa vlada. Pravi, da bi bilo potrebno Janšo kar s krampom po glavi.

Ali se bo Ludvika Tomšiča, ki seje sovraštvo in poziva celo k uboju, obravnavalo profesionalno, bo znano kmalu. Še posebej, ker je vse bolj jasno, da v Slovenijo prihaja Vlada, ki načelo enakopravne obravnave daje na prvo mesto!

Uredništvo