Luka Jablanovec, državni podprvak v cestnem kolesarstvu!

Foto: fb

Luka Jablanovec je postal državni podprvak v cestnem kolesarstvu in le za las zgrešil naslov mladinskega državnega prvaka. Tekma je bila izvedena 30.6.2019 v Radovljici v organizaciji Kolesarskega kluba Bled in Gorje skupaj s Kolesarsko zvezo Slovenije ter pod pokroviteljstvom Občin Radovljica, Bled in Gorje. Kolesarski klub Tropovci, katerega član je, je tako spet pokazal vso znanje, ki ga preko svojih izjemnih trenerjev vlaga v svoje člane.

 V Radovljici Luka le za las zgrešil naslov državnega prvaka

Luka je v kategoriji mlajši mladinci na 64,2 km dolgi progi v Radovljici le za las zgrešil naslov državnega prvaka. Potencial mladega Luke je neizmeren, saj je pri takšnem podvigu potrebno iztisniti vso svojo moč, formo, srčnost in se zavedati, da si na progi popolnoma sam, brez svoje ekipe. Podviga se je razveselil tudi župan Franc Horvat, ki je za Luko pripravil sprejem in mu zaželel popotnico v bogato prihodnjo “bero”.

Foto: www.tisina.si

Sicer pa je Liuka “nase opozoril” že v letu 2015, ko je stopil na najvišje stopničke v Gabrju pri Novem mestu in sicer v kategoriji dečki in deklice.

Foto:fb

Uredništvo